Re-design site


Exista mai multe motive pentru care cineva poate apela la serviciile de re-design, prin care un site existent pe internet sau offline poate fi refacut dupa gustul dvs si modernizat dupa caz.
     In primul rand daca aveti un site la care ati pierdut sursele sau webdesigner-ul a "uitat" sa va dea si scripturile cu care functioneaza si doriti sa schimbati providerul de gazduire, aveti nevoie de cineva care sa ia site-ul in starea de fapt in care exista si sa va ofere din nou control asupra lui. Dupa c
e refacem site-ul si inlocuim daca este nevoie elementele grafice pentru a avea controlul surselor, putem inlocui si anumite scripturi daca este posibil. La final o sa aveti sursele site-ului si toate fisierele multimedia, pe care il puteti gazdui oricand/oriunde.

     In al doilea caz, cel mai des intalnit, probabil design-ul site-ului nu este pe placul dvs. iar daca site-ul a inceput sa aiba vizitatori constanti si va aduce si un mic profit, este cazul sa oferiti vizitatorilor un design al site-ului mai nou si modern. In multe cazuri, modificarea design-ului unui site mareste automat si numarul vizitatorilor fiind recomandat de vizitatorii fideli.
 Trimite articolul unui prietenCopyright 2009 © ABO NET
ABO NET si logo-ul ABO NET sunt marci inregistrate ale SC ABO NET SRL.
Toate drepturile rezervate.